Sådan bruger du kortærmet strik året rundt

Kortærmet strik er en yderst alsidig beklædningsgenstand, som kan bruges hele året rundt. Uanset om det er som en t-shirt på varme sommerdage eller som en bluse om vinteren med en cardigan over. Du kan læse mere omkring kortærmet strik gennem linket ovenfor. Der er mange gode grunde til at invenster nogle penge i en dejligt varm strik. 

Korte ærmer til sommeren

Om sommeren er kortærmet strik det perfekte valg. Kombiner en letstrikket kortærmet bluse med et par jeans eller shorts for et afslappet og casual look. Tilføj et par sneakers eller sandaler og et par solbriller, så har du et sommeroutfit, der vil få dig til at stråle. En strikket t-shirt kan også bruges til mere formelle sommeranledninger, som for eksempel en havefest eller en aften på terrassen.

Korte ærmer til efteråret

Når sommeren er ovre, og efteråret begynder, kan du stadig bære din kortærmede strik. Kombiner den med en nederdel eller et par bukser og tilføj et par støvler for at gøre outfittet mere efterårsklart. En cardigan over kan også tilføje varme på de kolde efterårsdage. Vælg en kortærmet strik bluse med en længere længde for ekstra varme og komfort.

Korte ærmer til vinteren

Selvom det kan lyde mærkeligt, kan en kortærmet strik også bruges om vinteren. Deres strikbluser er lavet i en fin og tynd kvalitet, hvilket gør det muligt at sætte en tykkere cardigan eller en blazer over. Brug den med et par strømpebukser og et par støvler for en chic og vinterklar look. Prøv at vælge en kortærmet strik i en mørk farve eller med et mønster for at tilføje lidt tekstur til dit vinteroutfit.

Korte ærmer til foråret

Snart vil vinteren være forbi, og foråret vil være på vej. Brug din kortærmede strik med et par cropped bukser og et par sneakers eller ballerinaer for et let og luftigt forårslayout. Tilføj en denimjakke eller en cardigan over, hvis vejret er lidt køligt. Kortærmede strikbluser i pastelfarver eller med blomstermønstre kan også tilføje lidt forårsfarve til dit outfit.

Kortærmet strik kan bruges året rundt og er en alsidig beklædningsgenstand, der kan styles på forskellige måder. Brug den om sommeren med shorts og om vinteren med en cardigan og støvler. Hold øje med materialer og farver, der passer til årstiden, og du vil aldrig løbe tør for muligheder for at style din kortærmede strik. Tag ansvaret i dag og få det bestil hjem til døren.